lauantai 26. joulukuuta 2009

(lukekaa alempi teksti jos ette ymmärrä tätä)


Tukholman kesä!
Koska sillon tapahtuu niin paljon asioita, kaikkia ihania leireijä ja nuorille järjestettyjä ilmaisia nuorten festareita! (esim ung08 = tukholman nuoret, ung=nuori 08=tukholma) ja sit on tietenki nää ilmaset the voice & NRJ jotka on suomessakin ainaki oon käsittäny näin. Jos joskus meinaa tulla tukholmaan, nii kannattaa ehdottomasti tulla kesällä, sillon on niin paljon enemmän tekemistä ja on muutenki ihanempi olla ;)

Gröna Lund
Ehkä joku onki kuullu tästä, eli siis huvipuisto tukholmassa! Joittenkin mielestä se on tylsä, mutta mun mielestä se on aivan ihana :D Kivoja laitteita ja paljon muutakin tekemistä, ja jonot myös kulkee nopeesti vaikka onki paljon ihmisiä. Ja se ei oo mitenkään ihan hirveen kamalan kallis paikka, vaikka onhan ne aina hinnahtavia noi huvipuistot, valitettavasti.. ( http://www.gronalund.se/ <-- käykää toki kattomassa!)

Lady GaGa
Ymmärsitte varmaan jo ettei tää liity mitenkään tukholmaan, mutta onhan lady gaga sentään silti top notch ;) Aivan mahtavaa musiikkia, ja muutenkin niin erikoinen ihminen joka uskaltaa tosiaan olla itsensä eikä välitä mitä muut sanoo (näköjään) miinus paris hiltonille joka ihan selvästi yrittää matkia tätä lady gagan tyyliä! not working paris.. lady gaga on katos the one and only :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti