perjantai 31. heinäkuuta 2009

iltaa

iltaa taas. anteeksi etten oo kirjottanu niin paljon ku oon luvaillu, muttei oo kertakaikkeaan ollu mitään mistä kirjottaa. on kyllä jotain sentään tapahtunut, mutta ei sekään ollu mitään isompaa. oltiin siis mökillä 2 yötä, annakin oli siellä, ja mulla oli sellaset ihan pienet rippijuhlat, jonne tuli sitten kuivaniemi vip . sain aivan mahtavan taulun mun kaverilta ja sen äidiltä (se kaveri oli tehny sen ite, lisään kuvan tonne loppuun.) ja sit sain vähän rahaa. Kuivaniemessä oli hirveesti hyttysiä ja kaikkia oksettavia otuksia, joita ei pitäis olla. mutta toisaalta oli ihan sairaan lämmintä, ja oli ihanaa vaan maata annan kanssa auringossa. ja äitini ei ymmärrä mistään mitään. oli vaan pakko mainita se tässä välissä. kohta pitäis ruveta menee tonne sänkyyn, ja voisin lukea hetken. ainiin, tänää anna lähti seinäjoelle sen kaverin rippijuhliin, ja se tulee takasin joko tänää tai huomenna.

nyt on enää 4 päivää jälellä siihen, että lähen ruotsiin, eli myös 5 päivää siihen, että lähen kreetalle, ihanaa, en jaksa odottaa.

tässä on siis se taulu josta lupasin laittaa kuvan. se on hienompi 'livenä' koska ne värit näkyy paremmin ja näin. siinä lukee siis "naimalupa" . paitsi ei punasella . : D



nyt pitäis oikeesti ehkä ruveta menee tonne päin, joten hyvää yötä, kuullaan tässä taas joku päivä sit ku on jotain kirjottamisen aihetta.

ps. taulu made by jaakko soppela

good night .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti